Datum: 19 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: “Vreemdgaande man van Chantal Janzen boekt hotelkamers met vrouwen”

Het bekende roddelkanaal Juicechannel is regelmatig onderwerp van gesprek als ze vreemdgaande partners van Bekende Nederlanders exposen. Dit keer is het de beurt aan de man van Chantal Janzen, Marco Geeratz. Het koppel hebben twee kinderen, maar volgens ‘bronnen’ is Marco niet altijd even loyaal.

Kamer Van Gogh Hotel
Volgens een van deze anonieme bronnen heeft Marco namelijk een vaste kamer is het Van Gogh Hotel in Amsterdam. Hij zou hier regelmatig langskomen om vreemd te gaan. Ze wonen in de buurt van het hotel, en de bron geeft hierbij aan dat hij 9/10 keer in sportkleding verschijnt en na anderhalf uur weer weggaat.

“Hij houdt er dus van om met andere dames naar een hotel te gaan en komt vaak weer terug met dezelfde dames”, aldus het juicekanaal. Ook van het sturen van vieze berichtjes zou hij niet vies zijn. Zoals je je kan voorstellen houdt Marco deze gesprekken liever voor zichzelf. Ook zou hij gedreigd hebben tegen deze vrouw dat hij haar voor de rechter zou slepen. Juicechannel zegt hierover: “Wij zijn er niet bang voor, dus vandaar dat we het verhaal gewoon delen.”

Nieuw schandaal
Of de informatie die is gegeven door deze ‘anonieme bron’ betrouwbaar is, moet nog maar blijken. Wel zal deze nieuwe informatie het huwelijk van Chantal en Marco behoorlijk op de proef stellen. Vandaag de dag is niemand, met in het bijzonder BNers, veilig voor roddels. Wij kijken met smacht uit hoe dit gaat uitpakken. We houden je op de hoogte..