Datum: 6 november 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Nieuwe vriend Emma Heesters weet niet wat hij meemaakt in bed!

Hoewel Emma Heesters zoals iedere influencer behoorlijk vaak in bikini of lingerie op de foto gaat op social media, zegt ze nog een keurig imago te hebben. En daar kunnen wij alleen maar in mee gaan. Al zal je oma toch wat anders zeggen wanneer je haar tijdlijn laat zien. Maar het schijnt in privésferen met haar nieuwe vriend en voetballer Wesley Hoedt toch wel anders te liggen. In Beau Monde vertelt ze over het leven tussen de lakens.

Ze zegt: “Ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter. Sensualiteit is belangrijk voor me; het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van.” Het schijnt dat de blondine dan ook behoorlijk wat spannende setjes in de kast heeft liggen. Ze zegt er het volgende over: “Ik draag altijd setjes, want ik kan er niet tegen als de beha en de string niet bij elkaar passen. En het moet kwaliteit zijn, niet dat goedkope kreukende satijn.”

Emma Heesters pakt altijd uit!
Maar het zijn niet zomaar setjes: “Mooie lingerie draag ik ook als ik niet bij Wesley in Brussel ben. Dat draag ik gewoon voor mezelf. Als ik bij Wesley ben, komen de jarretels tevoorschijn, dan pak ik echt uit. Hij was dat niet gewend, dat het elke keer feest is in bed.” Ook vertelt ze over hun vurige relatie: “Soms hebben we knallende ruzie, maar het zit gewoon goed. Dan is het extra leuk om in de slaapkamer uit te pakken met een mooi setje. Voor mezelf en voor hem, omdat het goed is om je best te blijven doen in een relatie.” We kunnen niets anders zijn dan jaloers!