Datum: 3 december 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Marco uit Lang Leve de Liefde heeft oude slaapgewoontes nog niet afgeleerd!

In Lang Leve de Liefde komen mensen bij elkaar die het soms maar moeilijk vinden om een vrouw of man te ontmoeten. Natuurlijk heb je datingsites waar je mensen kunt leren kennen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Vaak kom je mensen tegen die niet serieus op zoek zijn naar een partner of lijkt het gewoonweg met niemand te klikken.

Ook zijn er veel mensen die naast hun werk gewoon nauwelijks tijd hebben hiervoor. Tijdens een pandemie is het behoorlijk lastig om mensen te ontmoeten. In de supermarkt zul je niet snel op een vrouw of man afstappen. Helemaal niet wanneer je beide een mondkapje op hebt en elkaar dus eigenlijk niet goed kunt zien. Gelukkig hebben we nog programma’s als First Dates en LLDL. Alleen dan moet je uiteraard nog maar hopen dat de programmamakers een goede match gevonden hebben.

Marco uit Lang Leve de Liefde heeft nog oude gewoontes tijdens zijn slaap!

Marco heeft al ruim 10 jaar geen date gehad, alleen een paar ontmoet. Melanie schrikt hier een beetje van, maar besluit dat Marco toch bij haar in bed mag komen liggen. Natuurlijk zijn er wel voorwaarden: “Handjes boven de lakens!“. Logischerwijs is Marco behoorlijk in zijn nopjes om weer naast een vrouw te liggen na 10 jaar. Marco wil in eerste instantie ook nog niet slapen, en dat begrijpen we best. Maar eenmaal in slaap ligt Marco een heerlijk dutje te doen, maar heeft duidelijk zijn oude gewoontes tijdens zijn slaap nog niet afgeleerd.