Datum: 20 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: ‘Katja Schuurman was extreem dronken bij Eva Jinek aan tafel’

Katja Schuurman was gisteren te gast bij Eva Jinek om te praten over de enorme blunder die ze begaan had en waar veel ophef over geweest is.

Katja kreeg namelijk enorm veel kritiek op een fotoshoot voor het schoenenmerk Van Bommel welke in een lokaal dorpje in het Afrikaanse Zanzibar is geschoten.

Op de foto heeft Katja sandalen aan die ze voor het merk moet promoten. Maar op de foto zijn ook twee kleine kindjes uit het lokale dorp te zien zonder schoenen. Hoe kan je op een plek waar de armoede zo groot is dat kinderen daar geen schoenen kunnen kopen een fotoshoot doen voor een schoenenmerk.

Katja zei het volgend bij Eva Jinek:

,,Tegenwoordig is er over heel veel dingen snel ophef. Je doet het snel niet goed. De intentie achter deze foto was vanzelfsprekend niet om te laten zien: kijk, wij lopen hier met schoenen en jullie zielige… Dat was natuurlijk niet wat we wilden uitstralen.”

Maar Katja kwam verder niet echt goed uit haar woorden en Yvonne Coldeweijer beweert zelfs dat ze een paar drankjes te veel op had en aangeschoten was.

Hieronder het Twitter bericht met de kritiek over de fotoshoot.