Datum: 4 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Jaimie Vaes heeft volle logboek met foto’s van haar mishandelde lichaam

De vriendenkring van Jamie Vaes lekte dat ze veel vaker mishandeld is door Lil’ Kleine dan het grote publiek weet. De verloofde van de rapper heeft alle mishandelingen minutieus gedocumenteerd.

Voor de laatste mishandeling in Amsterdam bevestigde de raadkamer maandag de verdere aanhouding van de rapper. Lil’ Kleine verblijft de komende twee weken in de cel. Vreemd genoeg deed Jaimie nog geen aangifte. Dat houdt ze achter de hand om een goede financiële regeling af te dwingen.

Als de brunette daadwerkelijk naar de politie stapt, dan is het einde verhaal voor de artiest. Haar vriendenkring geeft aan dat Jaimie veel vaker is mishandeld. “Dit werd voorafgegaan door mishandelingen in Dubai, waar Lil Kleine afgesproken had met zijn vrienden en Jaimie hem vergezelde.”

Maar ook hier in Nederland is Jaimie meer mishandeld dan we nu weten. “In het Amsterdamse Okura-hotel zou Jaimie al eens als een boksbal gefungeerd hebben.”

Bewijzen

Jaimie heeft hierover altijd de lippen stijf gehouden. Dat zeggen haar vriendinnen in de Privé. “Maar ze heeft die mishandelingen wel minutieus gedocumenteerd met foto’s van haar gehavende gelaat en lijf. Foto’s, die volgens die vriendinnen als Jaimie ze openbaar maakt zeker het einde van de carrière van de kleine rapper zouden kunnen inluiden.”

De ruzies tussen het koppel zouden vooral gaan over het constante overspel van de rapper en geld. Alleen Jorik mag het geld uitgeven. “Hij nam haar haar pinpas af en Jaimie moest vragen om geld voor boodschappen en het kopen van luiers voor hun zoon.”