Datum: 25 februari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Dit is de nieuwe vriendin van Lil’ Kleine` (ook genoemd Pauperkabouter)

Lil’ Kleine is na de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes naar het buitenland gevlucht. Hoewel hij eerder in Marbella is gespot, is hij inmiddels weer op zijn favoriete bestemming: Ibiza. Maar daar is hij niet alleen…

Lil’ Kleine zat drie nachten in de cel vanwege de mishandeling van Jaimie en is in afwachting van het onderzoek vrijgelaten. Hij twijfelde geen moment en besloot direct Nederland te ontvluchten.

Nieuwe vriendin?

Diverse grote partijen die samenwerkten met Lil’ Kleine, lieten al weten de samenwerking met de rapper te stoppen vanwege het geweldsincident. Maar in plaats van zich daar druk om te maken, geniet Lil’ Kleine momenteel van de zon op Ibiza.

Op de foto die gedeeld wordt door RoddelPraat, is te zien dat de rapper sámen met een andere dame op een terras zit. Volgens showbizzkanaal Juice Channel gaat het om Kelly van der Minne, een oud-deelneemster van het programma Love Island. Heeft Lil’ Kleine Jamie nú al omgeruild voor een andere dame?

Het is niet de eerste keer dat de rapper gezien wordt met Kelly. Volgens Juice Channel werden de twee vorige zomer ook al samen gespot. ,,De twee zijn vorige zomer ook eens samen gezien op een boot, maar dit was toen wel in groepsverband”. meldt het kanaal in Instagram Stories.