Datum: 20 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Deze jongeman zou een relatie met Mark Rutte hebben gehad

Erik Mouthaan is er klaar mee en zegt dat hij nooit een affaire met Mark Rutte heeft gehad. Hij besluit te reageren op de geruchten die de wereld in zijn gebracht.

Ongeveer 3 jaar geleden was er een gerucht dat Rutte een leuke tijd had gehad met een man in New York. Gelijk dachten veel mensen dat het om Erik Mouthaan ging omdat hij als correspondent in New York woont. Erik heeft eerder al gezegd dat dit niet waar was maar toch bleven mensen denken dat het wél zo was.

Erik Mouthaan en Mark Rutte
Erik besloot toch weer te reageren en zegt dat het ‘echt onzin’ is.

“Dit telefoontje over Rutte heeft vast met dat hardnekkige gerucht te maken? Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij”, zegt Erik over de geruchten.

Boos
Erik vind het zelfs eenbeetje vervelend dat deze roddels nog steeds in de wereld zijn: “Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is.”

Hij blijft herhalen dat de twee nooit iets met elkaar hebben gedaan: “Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken.”