Datum: 22 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Deze 23-jarige The Voice slachtoffer wilde beschuitje eten met Jeroen Rietbergen (50)

Nienke Wijnhoven, één van slachtoffers van The Voice, heeft aangifte gedaan tegen Jeroen Rietbergen van aanranding. Maar nu is er een interview opgedoken waarin ze een wel heel bijzondere uitspraak heeft gedaan…

Nienke vertelde aan tafel bij Beau dat Jeroen Rietbergen haar betast heeft. Ze vertelde dat hij haar op een gegeven moment na een show uitnodigde om ‘boven een studio te zien’. Maar toen ze meeliep naar boven, bleek er helemaal geen studio te zijn.

Beschuitje met Jeroen
,,Op dat moment raakt hij je aan en denk je: heb ik dan onbewust toch een signaal gegeven? Wacht, miscommunicatie. Op dat moment zoek je eerst de schuld bij jezelf”, legde ze uit. Jeroen ging ‘wel even voelen’, vertelde ze verder. ,,Ik voelde me schuldig, want je zit in een relatie en hebt zoiets van: ben ik vreemdgegaan? Ook al hebben we geen seks gehad.”

Ze besloot uiteindelijk toch aangifte te doen tegen Rietbergen. Maar nu is er door BekendeBuren een interview ontdekt waarin Nienke een bijzondere uitspraak heeft gedaan.

Op de vraag met wie ze graag een beschuitje zou willen eten, noemde ze de naam Jeroen Rietbergen. ,,Toen ik hem ontmoette vroeg ik of hij Adele wel kon spelen. Wist ik veel wie hij was!”, vertelde ze in De Limburger. Het interview dateert uit maart 2018, een maand na de finale van The Voice of Holland 2018.

Afgezegd voor gesprek Tweede Kamer
Nienke was in eerste instantie uitgenodigd door de Kamercommissie om over haar ervaringen binnen de talentenjacht te vertellen. Maar vorige week werd bekend dat die invitatie is ingetrokken.

,,Cliënte was inderdaad uitgenodigd en heeft later het bericht ontvangen dat zij niet meer welkom was bij de Tweede Kamer”, bevestigde haar advocaat Sébas Diekstra in AD. ,,De wijze waarop met haar hierin is omgegaan is allesbehalve zorgvuldig. Cliënte had haar ervaringen binnen de praktijk van The Voice met de Kamerleden willen delen.”