Datum: 7 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Claudia de Breij haalt keihard uit naar Johan Derksen: "Huichelachtige slapjanus!"

Dat de talkshow Vandaag Inside is gestopt is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Johan had er genoeg van en zei dat die ging stoppen met de talkshow. Dit kwam ook mede omdat Talpa niet achter de heren ging staan en zelfs eisten dat ze een voorgeschreven briefje zouden gaan oplezen om excuses te maken.

Johan weigerde dit en Wilfred en René zijn loyaal aan Johan. Dus toen Johan besloot te stoppen zeiden Wilfred en René dat ze ook niet zouden blijven.

Johan kreeg al veel kritiek, maar nu doet Claudia de Breij daar nog een schepje bovenop en haalt ze in haar column in de VARA-gids keihard uit naar Johan Derksen.

Zo zegt ze onder meer het volgende:

“Kom, oude man, doe je mond eens open. Ja, heel goed! Iets wijder nog… en hap.”

“Goed zo. Lekker hè, zo’n kaars? Kan je nagaan als je het niet in je mond gestoken krijgt, maar in – enfin. Het is me allemaal té ordinair ook. Je weet zelf wel wat je gezegd hebt.”

“Je weet het heel goed. Anders had je er de volgende dag niet ineens een belangrijke verandering in aangebracht. Precies dat ene detail veranderd, dat maakte dat het wel of geen verkrachting kon heten. Juridisch dingetje. Snappen wij.”

“Je bent voor het grote geld een sokpop geworden van de grote John de Mol en die zit er dieper in bij jou dan een kaars ooit kan gaan. Weet je nog, die tribunes die zongen ‘Sylvie is de sloerie van Amsterdam?’ Lachen was dat hè, moest kunnen toch? Nou, op die melodie kan het hoor. Met zijn allen! Johan is de sloerie van John de Mol!’

“Nu ben je gewoon een huichelachtige slapjanus die alles doet om de baas te helpen.’.