Datum: 22 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Zien: Bizarre onthulling dochter Marco Borsato

Jada Borsato de 19-jarige dochter van Marco Borsato wil niets liever dan beroemd worden. Ze probeert al langere tijd aan de weg te timmeren als zangeres en is zelfs gaan acteren. Ze speelt de rol van Abby Rose in de soap GTST.

Laatst nog was Jada behoorlijk boos. Jada vond het namelijk jammer dat door alle ophef over de aantijgingen rondom haar vader haar debuut in GTST ondersneeuwde. Jada maakte haar eerste opwachting in GTST net toen de hel over haar vader losbrak.

Nu laat Jada op haar Instagram account weten dat ze al 7,5 jaar een relatie heeft met haar 21-jarige vriend Roeland. Even terugrekenen dat zou beteken dat de 19-jarige Jada toen tussen de 11 en 12 jaar was en haar vriend 13 of14 jaar was toen ze een relatie kregen. Dat is best bijzonder toch.

Eerder zei Jada er het volgende over:

‘Het begon als een jeugdliefde en het groeide uit tot een mooie relatie. Vandaag kan ik me geen leven zonder jou voorstellen. Jij bent het eerste waar ik ’s ochtends mee wakker word en het laatste waar ik ’s avonds mee ga slapen. Je bent niet alleen de liefde van mijn leven, je bent mijn soulmate, mijn beste vriend en ik leer elke dag weer van je.’