Datum: 3 maart 2022
Categorie: Geen categorie

Zie Beelden: Zangeres Maan deelt pikante foto in zwemkleding vanaf vakantieadresje

Zangeres Maan geniet momenteel van een heerlijke vakantie op het Italiaanse eiland Sardinië. In tegenstelling tot het herfstachtige weer dat wij hier in Nederland hebben is het daar nog altijd rond de 30 graden. Heerlijk vertoeven dus voor een artiest die momenteel toch niet kan optreden omdat al haar shows gecanceld zijn. En dat heeft natuurlijk weer alles te maken met het coronavirus.

Daarover schrijft ze: “Ik wil een te gekke mega dikke show neerzetten voor jullie, maar hoe het er nu naar uitziet gaat het in september niet lukken om een normale capaciteit in de clubs te laten in verband met de coronamaatregelen”, schreef de zangeres op Instagram. “Ik hoopte dat het zou lukken maar helaas pindacheese… kaartjes blijven gewoon geldig”, aldus Maan. “Zie jullie allemaal in februari, LOVE.”

Genieton! Maan!
Bekende en onbekende volgers vinden het duidelijk leuk wat ze zien. Zo schrijft bijna stiefdochter Jada Borsato, de dochter van Marco: “Genieton!” Een ander complimenteert Maan en geeft haar tips mee: “Sexy en zon en geniet!” Nou heel bijzonder allemaal hoor!