Datum: 26 september 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Winston Gerschtanowitz komt aan de deur als stelletje wat anders aan het doen is, oeps!

Winston Gerschtanowitz nam gisteren met rode oortjes plaats op de bank bij de thuiswinnaars van Miljoenenjacht. “Ze lagen vroeg op bed. Dat kan twee dingen betekenen…”

Linda de Mol reikte gisteren een bedrag van maar liefst 147 duizend euro uit aan de kandidaat die naast haar stond in de studio van de SBS 6-hit Miljoenenjacht. Direct daarna mocht collega Winston Gerschtanowitz live op pad om hetzelfde bedrag uit te reiken aan een thuiswinnaar in het land, maar dat verliep ditmaal niet bepaald vlekkeloos.

Winston wordt behoorlijk zenuwachtig als hij aanbelt bij een volledig donkere woning. “Ik besef me in een keer terwijl ik hier aan sta te bellen dat het ook gewoon een keer kan gebeuren dat iemand niet thuis is. Dat zou natuurlijk niet een heel leuke verrassing zijn. Het is pikkedonker. Dat betekent dan dat ik al die minuten lekker vol kan lopen praten.”

Dat doet de presentator vervolgens heel vakkundig. “Nou, ik sta hier in elk geval met een heel mooi koffer. Ik zie wel de auto staan. Zal ik gewoon nog een keer aanbellen?”

Dan hangt er opeens een man met een enorme baard uit het dakraam. “Goedenavond. Ik kom even naar beneden. We waren iets te vroeg naar bed, denk ik.”

Winston denkt dat de meneer in kwestie met heel andere dingen bezig was in bed. “Vroeg op bed… Ja, dat kan natuurlijk twee dingen betekenen… Dat laten we maar even in het midden. Ik moet nu op gaan schieten. Ik pak mijn pen er vast bij.”

Het duurt even voordat de bebaarde man is aangekleed. “Wat trek je dan aan zo snel, hè? Als je weet dat er live in de tuin een televisieploeg staat en je ligt al in bed.”