Datum: 29 september 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Video: Nicolleke op heterdaad betrapt met affaire, Peter Gillis woedend!

Nicol Kremers en Peter Gillis zijn ondanks het schandalige bijtincident nog steeds samen. De twee zijn echter al lange tijd verwikkeld in geruchten over het uit elkaar gaan. Nicol zou zelf tegen een aantal verhalen en foto’s hebben gelogen, maar het was allemaal voor de lol. Peter, 60, lijkt ook vol te houden dat Nicolleke, 32, hem dit nooit zou aandoen.

Het lijkt echter behoorlijk negatief als het gaat om de toekomst van de relatie tussen de twee. Kort nadat het incident was gebeten, kon Rob Goossens dit melden: “Het is gebeurd en het gaat de laatste tijd niet goed tussen jullie twee.” Ook een oom van Nicol’s kinderen uit een eerdere relatie sprak over het stel. De kinderen van Nicol komen onder de voogdij van Jeugdhulp en Peter wil niets met hen te maken hebben. Volgens jullie.

Peter Gillis en Nicol Kremers nog steeds gescheiden?

De foto van Nicol die zoent met een andere man werd door Nicol en Peter afgedaan als een grap. De beelden die momenteel circuleren van Nicol en een andere man zien er echter niet uit als een grap. Peter is nergens te vinden, niet in een kroeg of bar, en hij lijkt nogal vurig en wellustig. Roddelpraat’s Jan Roos en Dennis Schouten hebben deze beelden in handen gekregen en weten zeker dat het Nicol is op deze beelden. De man met wie Nicol zoent, blijft volgens Gossip een mysterie. Bronnen zeggen dat Peter woedend zal zijn op de beelden. Wat dit met de relatie tussen de twee zal doen, is nog een raadsel. Foto’s vanaf 21:37!

(bron: www.dagelijkseverhalen.nl)