Datum: 7 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Verzoening Monique en André lijkt hoogtepunt te bereiken: "Ze stappen in het huwelijksbootje!"

Afgelopen dinsdag is Monique Westenberg naar André Hazes toegevlogen in Amerika, om hem daar gezelschap te houden op een soort vakantie. Dit voedt (voor de zoveelste keer) de geruchten over een herreniging tussen de twee.

Het bericht luidt alsvolgt: “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!.” Monique en André gaan kijken als ze wellicht weer een koppel kunnen zijn. Er wordt in de media volop gespeculeerd over de mogelijke uitkomsten van deze ‘wekenlange’ vakantie van de twee.

Huwelijksaanzoek

Op Instagram heeft Yvonne Coldeweijer het volgende geschreven: “André, Monique, mini Dré, Peet en Sandra zijn inmiddels aangekomen in Florida.” Met Peet bedoelt zij de geluidsman van André Hazes. Uit eerdere berichtgeving blijkt dat de regisseuse van de aanstaande documentaire ook bij het stel zou zijn. Eenieder hoopt namelijk dat de twee weer als stel terugkomen, vooral voor hun zoontje. Coldeweijer heeft namelijk wat goed nieuws voor ons wat dat betreft: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn. Hou. Op. Met. Mij.” Misschien vindt dat zelfs plaatst in Las Vegas. Maar dit zou in ieder geval ook het plotselinge gewichtsverlies van André verklaren, dan kan hij ook strak in pak voor het altaar.