Datum: 29 juli 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

TikTokster in shock na nieuwe tatoeage: "De tatoeërder deed zomaar iets!"

Een jongedame was helemaal in shock nadat ze een nieuwe tatoeage had laten zetten, toen deze helemaal niet leek op de referentiefoto’s die ze had gestuurd. Staesha postte op TikTok regelmatig updates over haar tatoeage nu ze is begonnen aan een laserverwijderingsoperatie. Ze zegt: “De tatoeëerder deed zomaar iets!”

Ze liet op TikTok een aantal referentiefoto’s zien die ze hem opstuurde en voegde eraan toe dat ze haar nieuwe tattoo vanaf haar schouder wilde laten lopen tot net boven de tatoeage die ze al had. “Ik stuurde hem een heleboel foto’s van de verschillende soorten tropische bladeren die ik er echt in verwerkt wilde hebben” zegt ze. “Hij heeft geen enkele van deze bladeren toegevoegd!”

(Referentiefoto die Staesha naar de tatoeëerder stuurde)

“Toen ik daar aankwam, had hij tweeënhalf uur nodig om de tattoo te zetten” voegt ze eraan toe. “Ik weet niet wat hij in godsnaam aan het doen was. Hij was uiteindelijk zomaar wat uit de vrije hand aan het tekenen.” Staesha stelt dat dit een beetje een rode vlag is en dat ze misschien weg had moeten gaan, maar dat dit nogal moeilijk is om te doen in deze situatie.

(De tatoeage die ze kreeg)
(Staesha laat de tatoeage nu verwijderen d.m.v. een laserverwijderingsoperatie)