Datum: 10 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Thijs Römer reageert op s*ksueel wangedrag jegens 14-jarig meisje

Een jonge vrouw zegt dat ze op 14-jarige leeftijd seksueel ongepast benaderd werd door Thijs Römer. Nu reageert Thijs zelf op de beschuldigingen. “Als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

De nu 20-jarige Nena beweert dat Thijs zes jaar terug grensoverschrijdend gedrag jegens haar vertoonde. Thijs zou haar gevraagd hebben om ongepaste spraakberichten en foto’s te sturen. “In ruil daarvoor zou ze mogen figureren in Moordvrouw”, meldt Juice Channel.

Amper 14!

Nena stuurde zelf ook enkele tweets in over het ongepast gedrag. “Hey Thijs ken je mij nog? Ik jou namelijk wel helaas. Ga je nu even eerlijk zijn over ons contact van 6 jaar geleden?”, tweette ze. De dame voegt er nog aan toe: “Ik geef je een dag om zelf op te biechten. Ik was 14 Thijs. Ik was jong dom en verliefd op jou. Misbruik heb je er van gemaakt.”

De reacties bleven niet uit. Talrijke volgers lieten niet zo vriendelijke berichten achter op de Instagram van Thijs. “Smeerlap”, klinkt het onder andere.

Reactie Thijs Römer

Nu reageert ook Thijs zelf op de aantijgingen. “In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de rondte gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren.” Daarmee heeft hij het over eerdere geruchten van overspel.

“Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver. Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”