Datum: 16 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Sylvana Simons: “Verwijder al die witte mannen in de Tweede Kamer”De Nederlands politica, televisie- en radiopresentatrice Silvana Simons heeft weer eens een bizarre uitspraak gedaan. In het verleden suggereerden ze dat alle mannen gesteriliseerd moesten worden. Nu is ze van mening dat alle witten mannen de tweede kamer uit moeten. Sylvana Simons De partijleider van Bij1 zorgde een tijd geleden al voor heel wat ophef met een bizarre uitspraak dat het “veel efficiënter is om alle mannen en incompetente vaders te steriliseren”. Ze kon toen al op de nodige reacties rekenen.

De Nederlands politica, televisie- en radiopresentatrice Silvana Simons heeft weer eens een bizarre uitspraak gedaan. In het verleden suggereerden ze dat alle mannen gesteriliseerd moesten worden. Nu is ze van mening dat alle witten mannen de tweede kamer uit moeten.

Sylvana Simons

De partijleider van Bij1 zorgde een tijd geleden al voor heel wat ophef met een bizarre uitspraak dat het “veel efficiënter is om alle mannen en incompetente vaders te steriliseren”. Ze kon toen al op de nodige reacties rekenen.

Ditmaal doet de politica wederom veel stof opwaaien. Zo is ze van mening dat veel ‘problemen’ in dit land ontstaan door ‘witte mannen’. Sylvana vindt nu dat deze witte mannen vervangen moeten worden door vrouwen, of mannen met een andere huidskleur.