Datum: 19 december 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Sylvana IJsselmuiden verklapt: ‘Deze Formule 1-coureur stuurt dickpics’

Sylvana IJsselmuiden heeft verklapt dat er een ACTIEVE Formule 1-coureur is die nogal pikante foto’s van zichzelf rondstuurt naar verschillende dames. Dat zegt de presentatrice en de door FHM uitverkozen Mooiste Vrouw van Nederland in de Formule 1-podcast ‘F1 Aan Tafel’.

Ze vertelt hoe haar contact met de coureur begon. “Op een gegeven moment had ik een ‘photoshopje’ gemaakt, want ik heb allemaal van die voetgekkies. Dus had ik een foto gemaakt met dikke voeten. Toen had hij gereageerd ‘sexy feet’.”

Het gaat volgens IJsselmuiden om Lando Norris, de coureur van McLaren. Volgens haar reageert en flirt hij niet alleen met haar in haar DM’s op Instagram, hij stuurt ook foto’s van zijn piemel rond. “Het schijnt dat Lando wel eens foto’s stuurt naar meiden van zijn edele delen”, vertelt ze. “Dus ik dacht: ik ga eens kijken hoe ver ik kan gaan met Norris. Ik wilde kijken of ik hem uit de tent kon lokken.”

Relatie
De presentatrice, onder andere bekend van Dumpert, heeft een relatie met autocoureur Steijn Schothorst. Die vond het allemaal niet zo leuk, dus vroeg of ze wilde stoppen. Ook een goede vriend van hun, die ook bevriend is met Norris, heeft al gevraagd hem niet meer zo in het daglicht te zetten.