Datum: 20 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Soap gaat door: Edwin Evers Band gooit Jeroen Rietbergen op straat

De Edwin Evers Band zet de samenwerking met Jeroen Rietbergen per direct stop. Dat laat de oprichter van de band, Edwin Evers, zelf weten via de sociale media.

Evers verklaart: “Na alle berichtgeving van de afgelopen dagen hebben wij besloten om de samenwerking met Jeroen Rietbergen te beëindigen. Er is voor gekozen om niet naar buiten te treden voordat we Jeroen hiervan op de hoogte konden stellen. Als band hebben wij altijd gestaan voor plezier, positiviteit, energie en respect voor iedereen. Dat blijft zo.”

Seksueel wangedrag

Zaterdag besloot RTL om de populaire talentenshow The Voice of Holland stil te leggen wegens aantijgingen van machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen gaf de feiten toe en hield de eer aan zichzelf.

Woensdag besloot oud-deelneemster Nienke Wijnhoven om officieel aangifte te doen tegen de bandleider wegens aanranding. Bij Beau legde de vrouw maandag al uit dat ze niet eerder haar verhaal durfde te doen vanwege het contract dat ze indertijd getekend had. Rietbergen ontkent wel de feiten van aanranding.