Datum: 25 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Schaars geklede dochter van Newcastle-legende Shearer geeft mannen harde plasser

Niemand weet eigenlijk nog precies hoeveel goals Alan Shearer maakte tijdens zijn voetbalcarrière. Gewoon omdat het er ontelbaar veel waren. Maar de Newcastle-legende scoorde ook naast het veld en het resultaat daarvan is zijn waanzinnig knappe dochter Hollie. En die deed zonet het internet ontploffen met een foto waarop ze nogal schaars gekleed is vanboven. Ze is ondertussen dan ook goed op weg om de Britse Amy Sonck te worden, ook een bloedmooie voetbaldochter dus.

Model en muzikante

Wie even door de Instagram-pagina van Hollie bladert, moet vaststellen dat het allesbehalve bij die ene foto blijft. Het is een waar paradijs aan lekkere plaatjes! Hollie verdient momenteel de kost als model – wat een verrassing – en muzikante. In die laatste hoedanigheid heeft ze op Spotify maandelijks zo’n goeie 15.000 luisteraars. Countrymuziek is naar eigen zeggen haar grootste inspiratiebron.

Maar nu even terug naar die ene foto… Haar 50.000 volgers waren dolenthousiast. “Je bent een engel!” schreef iemand. Of: “Het topje is geweldig, maar je ogen nog waanzinniger.” Wij zijn zelf ook zwaar onder de indruk en verwachten van jullie niks anders! Geniet even mee…