Datum: 7 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Rapper Sjors heeft vriendin zwanger gemaakt: “Gezinsuitbreiding!”

Wanneer je even niet meer weet wie Rapper Sjors is dan vergeven we je dat. We helderen je geheugen echter graag even op met waar het allemaal begon voor Sjors. De rapper kreeg landelijke bekendheid, voornamelijk onder jongeren, vanwege een video in het NCRV programma ‘Man bijt Hond’. Het programma was Sjors in zijn jonge jaren aan het volgen tijdens een clipshoot, echter was de stem van Sjors niet wat het zijn moet.

Sjors sprak daarom de legendarische woorden uit: “Ik heb net pindakaas gegeten.“. Sindsdien heeft de rapper een bewogen carrière gehad waarin hij verschillende nummers met videoclips heeft uitgebracht. Echter heeft de rapper in de tussentijd ook gedacht aan een andere carrière waar hij ook video’s voor opgenomen heeft. Sjors kreeg een paar jaar geleden namelijk plotseling een enorme behoefte aan transseksuele mannen uit het buitenland waar hij voor verschillende volwassenen-sites filmpjes op ging nemen.

Rapper Sjors kondigt gezinsuitbreiding aan!
Deze fase is inmiddels voorbij en Sjors richt zich weer op videoboodschappen, liedjes rappen en optreden op studentenfeestjes. Hoewel de rapper nog altijd bij zijn ouders woont lijkt hij een vurig liefdesleven te hebben. Wie Sjors op Instagram volgt ziet dagelijks oproepjes voorbij komen aan vrouwen die gezellig langs willen voor een kopje thee en een koekje. De laatste maanden heeft Sjors verschillende vriendinnen gehad, voornamelijk oudere vrouwen. Sjors was dan ook een hele tijd opzoek naar de wat oudere vrouwen. Sjors heeft dit keer veel groter nieuws voor ons. De rapper laat weten dat hij zijn auto wegdoet omdat hij opzoek is naar wat groters. Sjors heeft namelijk aangekondigd dat er een gezinsuitbreiding op komst is. Of dit in de vorm van een huisdier is of dat Sjors daadwerkelijk een van zijn oudere vriendinnen zwanger gemaakt heeft is onduidelijk. Hieronder de aankondiging, onderaan zijn voormalige vriendin: