Datum: 6 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Rapper Boef spreekt zich uit tegen coronamaatregelen: "Plannen voor 2G? Ik sta voor vrijheid"

Rapper Boef heeft tijdens de coronacrisis meerdere ondernemingen opgezet, waaronder zijn eigen callcenter. Als hij tussen muziek en zijn ondernemingen zou moeten kiezen dan kiest de rapper voor zijn bedrijven, zei hij in het onlineprogramma PLAN B van FunX.
Vandaag plaatste de rapper een bericht op Instagram waarin hij aangeeft klaar te zijn met de maatregelen: “In het begin van de coronapandemie ben ik door mijn management gevraagd mee te werken aan een campagne voor het RIVM om jongeren te informeren over wat het coronavirus is. Zelf was ik ook nog onwetend. Ik ging in gesprek met een arts, sporter en ex covid patiënt.
We zijn nu twee jaar verder en ik sta NIET achter het beleid van de overheid. Ik ben niet voor of tegen vaccinaties maar ik sta voor vrijheid. Wat er nu gebeurd met plannen voor een 2G beleid, lockdowns waar ondernemers door kapot gaan en de zorg die maar niet opgeschaald wordt is iets wat we later niet aan onze kinderen kunnen uitleggen. Met de kennis van nu knaagt het aan mij dat ik mee heb gedaan aan een campagne van de instanties die dit huidige beleid uitvoeren. Ik doneer dan ook het volledige bedrag die ik heb ontvangen aan een goed doel. Het bedrag was 20k en niet 100k zoals mensen denken. Ik wil het graag doneren aan een goed doel of verdelen onder mijn fans. Iemand ideeën?”