Datum: 30 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Rachel Hazes heeft gereageerd op geruchten rondom babywens met Klaas Otto

Tortelduifjes Klaas Otto en Rachel Hazes zijn nog maar kort een stelletje, maar er gaan al een tijdje de meest bizarre geruchten rond. Volgens een bepaald juicekanaal zou het stel zelfs een kinderwens hebben.

Bezoek ziekenhuis

De twee zouden naar verluid zelfs al ziekenbezoeken hebben gedaan voor een potentiële vruchtbaarheidstest, maar in hoeverre klopt zit? Volgens Bridget Maasland in RTL Boulevard klopt er helemaal niks van deze roddels: “Absoluut niet waar. Ze doet wel mee aan een programma: BN’ers in het ziekenhuis, dus waarschijnlijk is ze daar gespot. (…) Ze ziet zichzelf niet nog een keertje hoogzwanger op haar leeftijd.”

Het blijkt dus een onzinverhaal te zijn. Wel loopt er momenteel een onderzoek naar een mogelijk lek. De leugen zou verspreid zijn via een bepaalde bron vanaf het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. Er wordt nu onderzocht waar deze verhalen precies vandaan komen.

Rachel is de afgelopen periode vaak het mikpunt geweest van kritiek, en haar relatie met Klaas Otto helpt daar niet aan mee. De kritiek kwam onder andere door het feit dat de weduwe aan de lopende band op televisie te zien is in programma’s die eigenlijk alleen gaan over de liedjes van André Hazes.