Datum: 7 oktober 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Rachel Hazes: André en Sarah zijn officieel uit elkaar

De roddels lijken niet te stoppen maar het lijkt er nu echt op dat het over is tussen de twee: Andre Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar. De twee hebben beide in een kliniek gezeten, waarschijnlijk vanwege een verslaving aan het beroemde witte poeder.

André en Sarah zijn officieel uit elkaar

Er is zoveel gebeurt dat eigenlijk heel Nederland zich afvraagt of de twee nog wel een relatie hebben. Volgens goeie bronnen, namelijk Roddelogen BouleFawry en Rene Watzema, zijn de twee officieel uit elkaar. Ook de moeder van André, Rachel Hazes heeft officieel bevestigt dat de twee niet meer samen zijn.

Om 17:00 gaat er een video online waarin de twee (BouleFawry en Rene Watzema) precies gaan vertellen wat er is gebeurt en waarom de twee uit elkaar zijn. Ze hebben al een filmpje gedeeld waarin ze vertellen dat de relatie ten einde is en ook met moeder Rachel hebben gesproken.

Er zijn echter nog twee geruchten, de een is dat de stiefvader van Sarah van Soelen zegt dat de twee nog samen en gelukkig zijn. Er is niets van waar zei hij tegen de media.