Datum: 29 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Polak werd toegelachen na anale aanranding medespeler, waar waren de woke-mensen?

Cultheld Sjaak Polak heeft zijn biografie Even Serieus enige tijd geleden uitgebracht. In het boek gaat het deels over de moeilijke jeugd van de oud-profvoetballer, maar er staan ook genoeg andere dingen in. Over kleedkamerhumor bijvoorbeeld, tjah.. of aanranding zoals ze het in 2022 noemen. Bij Jinek vertelt Polak dat hij samen met Ricky van den Bergh Anthony Obodai eens flink te pakken nam in zijn tijd bij Sparta Rotterdam.
Obodai iep een keer weer in zijn nakie naar de massagetafel. Polak: “Mijn maatje stond bij de deur en we keken elkaar aan. Ik zeg: ja. Hij zei: nee. Ik zeg: jawel! Dus ik zeg: Rick, pak ‘m beet en dan gaan we aan de slag. Rick duikt onder die tafel, pakt zijn armen beet en zet zijn voet zo onder aan die tafel. We hadden een paar rollen tapes en toen hebben we hem vastgebonden.”

“Ik liep heel rustig naar de medische kast en haal er een spatel uit. Toen vergat ik nog wat. Dus ik pak wat red hot uit een pot. Dat is een best pittige balsem. En ik sta achter hem en ik kijk zo zijn kringspier in. Ik sta klaar en ik zie ‘m kleiner worden”, lacht Polak. “Dus ik zeg op een gegeven moment: ontspan nou even. Dus ik bleef wachten totdat hij ontspande.”

“Ik sloeg zo de spatel op zijn stuitje en toen kneep-ie ‘m weer. Ik moest weer wachten. Uiteindelijk ontspande hij en ik haal ‘m zo, via zijn bilnaad en zijn balzak, naar beneden. Dat vond hij niet leuk. Het mooiste, Eva: hij dacht dat-ie klaar was. Maar het was mooi weer, 26 of 27 graden, mooi zonnetje. Toen hebben we besloten hem op de middenstip neer te zetten. Fantastisch, dat is humor”, aldus een glinsterende Polak.

Bijzonder, want in 2022 wordt je gelijk gecanceld door alle woke-mensen. Hier kwam ook Johan Derksen achter die bij geen enkel radioprogramma meer welkom is en waarschijnlijk ook niet terugkeert bij Vandaag Inside.
Hieronder de beelden van Polak die flink werd toegelachen in de uitzending.