Datum: 30 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Peter Gillis openhartig over ziekenhuisopname: ‘Hersenbloeding’

Peter Gillis werd eind maart met grote spoed opgenomen in het ziekenhuis. De realityster werd tijdens de opnames van Massa is Kassa onwel en had nog een hartslag van amper 30. Nu kreeg hij de uitslag van de onderzoeken in het ziekenhuis.

In eerste instantie dachten de dokters aan een herseninfarct. Daarom onderging hij een hersenscan in het ziekenhuis in Helmond. Gillis was toen nog buiten bewustzijn. Na enkele onderzoeken kon een hersenbloeding, alsook een beroerte of tia, worden uitgesloten. Wel kwam aan het licht dat zijn bloedsuiker te hoog is.

Gezond

Peter vertelt aan Shownieuws: “Het is allemaal goed, neuroloog helemaal blij. Petertje blij.” Ook Nicol is heel blij. “Ik kan weer rustig ademhalen.”

Uit het verhaal van Peter blijkt dat het niet zomaar een routine gezondheidscheck was. De hele familie heeft er een trauma aan overgehouden. Zo kregen ze te horen dat ze rekening moesten houden met het ergste.

Geen worstenbroodjes meer

Gelukkig kwam het allemaal wel goed. Nicol waarschuwt Peter wel dat hij de worstenbroodjes beter laat. Daar is Peter het mee eens. Hij eet nu niet alleen geen zestien worstenbroodjes per dag meer, maar doet het ook qua werk wat kalmer aan.