Datum: 1 februari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Net binnen: Stiekeme foto uitgelekt liefdeshereniging André Hazes en Monique

Eenmaal André Hazes terug is uit Amerika zal hij opnieuw de draad oppikken met Monique. Dat wist de goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer maandag nog te zeggen. De professionele roddeltante weet ook waarom de blondine nog even zwijgt. Nu blijkt ze gelijk te krijgen. André is inmiddels terug uit The States en al meteen met Monique gespot bij MonkeyTown.

Yvonne maakte eerder bekend dat André en Monique weer gewoon een stelletje zijn. Monique houdt het nieuws echter nog even geheim. Ze wil de verzoening nog niet aan de grote klok hangen. Deze keer wil ze echt zeker zijn dat André echt voor de volle honderd procent voor haar kiest.

Rachel Hazes

Monique houdt de voet ook nog even op de rem vanwege de lastige relatie met schoonmoeder Rachel Hazes. Op de achtentwintigste verjaardag van haar zoon liet ze overigens weten dat ze de beslissingen van de zanger voortaan zal aanvaarden. Toen zei Rachel: “Ik ben heel erg blij ben met een zoon zoals jij. Daarom lieve Dré, leef alsjeblieft jouw leven zoals jij dat wil.”

Draad opnemen met Moon

Yvonne onthulde enige tijd geleden: “André zou een eigen woning gaan huren in Vinkeveen, maar heeft in elk geval zijn verhuizing ‘on hold’ gezet. Als André terugkomt gaat hij rustig weer opnieuw zijn leven opbouwen met Moon.” De roddel queen blijkt dus gelijk te krijgen. Bekijk de foto hieronder!