Datum: 24 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Monique Westenberg verkoopt haar gedragen bikinibroekjes: ‘Er zijn mannen die het leuk vinden…’

Draag je bepaalde kleding niet meer? Dan breng je die naar de kledingbank, verkoop je het of gooi je het weg. Sommige mensen zweren bij het kopen van tweedehandskleding, maar trekken de lijn bij ondergoed of bikini. Monique Westenberg heeft er in ieder geval geen moeite mee om gedragen bikini’s te verkopen.

Monique Westenberg
Afgelopen week bood Monique Westenberg op tweedehandswebshop Vinted een aantal tweedehands kledingitems aan, waaronder wat bikini’s. Patty Brard en Natacha Harlequin moeten er in ieder geval niets van weten lieten ze weten in Shownieuws: “Ik persoonlijk vind een gedragen bikini aan iemand overdragen een beetje heftig, maar goed”, zegt Patty. Natacha is het met haar eens: “Die kun je ook niet echt wassen, hè? Die bikinibroekjes. Met een beetje zo’n handwasje, blehhh!”

Bikinibroekjes
Patty vraagt zich vooral af waarom mensen niet naar een andere winkel gaan om nieuwe bikini’s te kopen: “Je kunt toch ook naar de H&M?” Gelukkig krijgt Monique ook nog een goede tip in de schoot geworpen door Patty: “Je hebt ook een heleboel mannen die het leuk vinden om een ongewassen broekje te kopen.” Er schijnt een markt voor te zijn… De bikinibroekjes zijn inmiddels wel verkocht voor 65 euro. Dat is dan weer mooi meegenomen.

Bron: Ditjes & Datjes
Beeld: Monique Westenberg