Datum: 27 september 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Mo Ihattaren getrouwd, Porsche Panamera gaat in vlammen op

De grijze Porsche Panamera van Ajax-voetballer Mo Ihattaren is in de nacht van maandag op dinsdag in Utrecht in vlammen opgegaan. Vorige week ging al de auto van de broer van het grote voetbaltalent aan de Marjoleinweg in Utrecht teloor door een brand. Dat melden politiebronnen. Op Instagram lijkt hij het te bevestigen door te melden dat ‘materiaal makkelijk vervangbaar is’.

In het geval van de dure wagen van de dit weekend getrouwde Ihattaren houdt de politie rekening met brandstichting, zo laat een woordvoerder weten. In Nederland kent de wagen een catalogusprijs van ruim 177.000 euro.

Rond 3 uur dinsdagnacht troffen agenten een auto aan die in brand stond op de Bernadottelaan. De brandweer werd direct gealarmeerd. De politie Utrecht zegt dinsdag buurtonderzoek te gaan doen en de camerabeelden in de wijk Kanaleneiland uit te gaan lezen. Het is nog niet bekend wat de oorzaak is van de brand die de BMW 3 serie van de broer van Mo, Yassir Ihattaren, in de as legde. Het onderzoek loopt nog naar de eerste brand.