Datum: 4 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Milf Leontine Borsato is weer stapelverliefd en het is geen Marco Borsato

Leontine Borsato laat weten dat ze weer verliefd is. En nee het is niet op Marco Borsato. Die relatie lijkt toch echt klaar te zijn. Marco Borsato houdt zich nog steeds schuil in afwachting van de rechtszaak.

Een jonge vrouw uit de privésfeer van Marco heeft namelijk een tijdje geleden aangifte tegen hem gedaan wegens aanranding. De vrouw was ten tijde van de aanranding minderjarig.

Hoewel de aantijging van deze vrouw zeer heftig zijn lijken veel bn’ers te geloven in de onschuld van Marco. Sterker nog sommige bn’ers denken zelfs dat Marco er wordt ingeluisd. Hoewel er toch meer slachtoffers lijken te zijn alleen hebben deze geen aangifte gedaan. Dat wil dan niet zeggen dat deze slachtoffers niks is overkomen. Wellicht zijn ze door hun advocaat geinstrueerd geen aangifte te doen omdat de advocaat denkt dat de zaak niet sterk genoeg is of zijn deze slachtoffers zo getraumatiseerd dat ze geen aangifte willen doen en graag verder willen met hun leven. Het ging in de BOOS uitzending om jonge slachtoffers het kan natuurlijk ook zijn dat de ouders geen aangifte willen doen om de privacy van hun kind te beschermen.

Maar terug naar Leontine, want die deelde op haar Instagram account haar nieuwe liefde genaamd Obi.

Hieronder de foto van Obi en ze zegt er het volgende bij:

”Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief , heel ondeugend en op avontuur 😂…… En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom; Ik ben compleet verliefd.”