Datum: 7 juli 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Maxime Hartman cancelt boeren: "We hebben geen behoefte meer aan jou als boer, klaar!"

Het is je niet ontgaan: de afgelopen weken protesteren de boeren volop vanwege de stikstofsituatie. Zo schoof er gisterenavond ook boer Dolf Heikom aan tafel bij de talkshow Renze. Maxim Hartman was hier ook van de partij en dat bracht een bijzondere dynamiek op. Maxim ging namelijk fel in discussie met de boer over de boerenprotesten.

Maxim Hartman kennen we natuurlijk als presentator die niet bang is om zijn mening te uiten. Raak je in een discussie met Maxim? Dan is het soms lastig om die discussie te winnen. Boer Dolf Heikom was dit keer de pineut. Hij praatte bij de talkshow Renze over de boerenprotesten en het stikstofprobleem.

Maxim Hartman heeft er in ieder geval een duidelijke mening over: “Ik vind dat je niet het recht hebt om te zeggen ‘ik blijf boer, en ik zal altijd boer blijven’. Da’s gelul! Als de samenleving zegt ‘we hebben geen behoefte meer aan jou als boer’, dan heb je te stoppen, klaar.” Harde woorden, dat zeker. Dolf Heikom probeert nog wat terug te slaan, maar dat wil niet helemaal vlotten.

Bekijk het fragment hieronder: