Datum: 22 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Lil’ Kleine (pauperkabouter) vertrokken naar Bangkok voor agressietraining

Op dit moment zit Lil’ Kleine, bij velen beter bekend als ‘pauperkabouter’, op het vliegtuig richting Bangkok. Van daaruit vliegt hij naar een ander land. De precieze bestemming is nog niet geweten, maar wel wat hij daar gaat doen. “Hij krijgt daar agressietraining”, weten ingewijden.
Een goede vriend van de rapper verklapte aan Farja Farvardin, ook bekend als Fawry Not Sawry, dat hij dit al gepland had in de cel. Nu hij weer vrijgelaten is, heeft hij meteen zijn koffers gepakt. Vandaag stapte hij al op het vliegtuig.

Geheime bestemming

Fawry Not Sawry meldt in een Instagram Stories: “Lil’ Kleine zit op dit moment in het vliegtuig richting Bangkok. Hij stapt daarna over om naar een ander land te vliegen.”

Lil’ Kleine erkent ook dat hij problemen heeft met drugs en verslavingen. Na de herhaalde mishandeling van zijn verloofde, heeft hij duidelijk nog andere problemen. Hij kampt met een agressieprobleem. Dat wil de rapper eveneens aanpakken op een geheime bestemming. “Hij gaat daar heen om aan zichzelf te werken en krijgt daar agressie training”, klinkt het.

Om Lío te behouden?

De verwachting is dat Jorik enkele maanden op deze bestemming zal blijven. Daardoor moet hij zoontje Lío lange tijd missen. Wellicht doet hij dit ook om zijn zoontje te kunnen blijven zien in de toekomst. Maar eerst moet hij dan zijn problemen aanpakken.

De rapper is er als de dood voor om de voogdij over zijn kind kwijt te raken. Die angst is na de recente gebeurtenissen alleen maar groter geworden.