Datum: 29 december 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Leontine is klaar met Marco Borsato: ‘Uit huis getrapt’

Volgens Yvonne Coldeweijer wist Leontine al langer van de misbruik aanklacht tegen Marco Borsato. De moeder van het meisje dat aangifte heeft gedaan heeft namelijk niet alleen Marco geconfronteerd met de beschuldigingen van haar dochter ze blijkt ook Leontine te hebben geconfronteerd met de daden van haar man.

Leontine kent de moeder en het slachtoffer natuurlijk ook goed. De moeder werkte lange tijd voor Marco Borsato en het slachtoffer kent Leontine al vanaf haar geboorte. Leontine zou volgens Yvonne Coldeweijer een korte reactie aan de moeder hebben gegeven en daarna niks meer van zich hebben laten horen aan de moeder en het slachtoffer. Het werd dus kennelijk door Leontine in de doofpot gestopt. Leontine moet hier toch wel aan hebben terug gedacht toen naar buiten kwam dan Marco een notoire vreemdganger bleek te zijn. Daaruit kon je toch wel opmaken dat je hem niet op zijn woord kon geloven.

Nu is het de vraag of Leontine de moeder geloofde en daar niks mee deed of dacht Leontine dat de moeder Marco probeerde zwart te maken en geloofde ze Marco op zijn woord en ondernam Leontine daarom verder geen stappen.

Wij hebben van verschillende bronnen vernomen dat Leontine echt helemaal klaar is met Marco. Hoewel ze hier nog geen officieel statement over het gegeven lijkt het erop dat Leontine haar man definitief niet meer gelooft en behoorlijk wantrouwt.

Volgens één van de bronnen wil Leontine ook de achternaam Borsato niet meer dragen en als iemand haar Leontine Borsato noemt wordt ze boos en zegt ze nee het is Leontine Ruiters.

Het lijkt er dan ook steeds meer op dat de inner circle van Marco ook zijn scheuren begint te vertonnen. Het is wachten op een eventuele rechtszaak, maar als Marco schuldig wordt bevonden zou het zomaar kunnen dat niet alleen zijn vrouw Leontine maar ook zijn eigen kinderen zich tegen hem keren.