Datum: 12 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Lange Frans ging vandaag compleet los op Marco Borsato: "F*ck hem!"

Lange Frans was vandaag te gast bij Slam FM in de show van Daniël Lippens. Daar ging het al gauw over Marco Borsato. De rapper staat al enige tijd onder de aandacht vanwege zijn afwijkende blik op de coronamaatregelen, graancirkels en andere merkwaardige items in het leven. Frans werd dan ook flink op de hak genomen door Peter Pannekoek in zijn oudejaarsconference (link onder tweede alinea). De rapper heeft in het verleden ook veel samengewerkt met Borsato, een andere artiest die veel in het nieuws is tegenwoordig. De zanger zou volgens verschillende geruchten zich vergrepen hebben aan minderjarige dames.

De rapper heeft eerder al aangegeven afstand te doen van Marco vanwege deze verhalen. Daniël Lippens kaart dit nog even gauw aan in zijn show. Het is natuurlijk te verwachten dat de rapper hier vol op in gaat, en dat is dan ook het geval. Daniël zegt: “Jij was vrij snel vrij fel over het Marco Borsato-verhaal…”

Lange Frans over Marco Borsato!

Frans antwoord hier op met: “Ja man, f*k hem. Ik heb tracks met hem he. Als je mijn naam intikt op Spotify dan zie je eerst een Borsato-track mij en ook nog eens met onze kinderen op die plaat erbij.” Vervolgens laat de rapper weten dat dit niet het eerste verhaal is dat hij over Borsato te horen krijgt. Hij vervolgt: “Ik ben daar gewoon fel in. Wij hadden al andere geruchten gehoord. Al jaren lang, jaren terug. Nog niks specifieks met leeftijden erbij. Maar toen het balletje eenmaal begon te rollen dacht ik, ik wil niks meer met die man te maken hebben.” Hieronder de beelden: