Datum: 15 december 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Koninklijke familie had schijt aan coronaregels en vierde verjaardag Amalia met veel volk

Een buitenfeestje voor de achttiende verjaardag van kroonprinses Amalia is gezien de coronaregels niet ideaal verlopen, zo heeft koning Willem-Alexander volgens de Rijksvoorlichtingsdienst toegegeven aan premier Rutte. Ze bedoelen eigenlijk. “We hebben schijt aan het belastingbetalende volk en doen gewoon lekker waar we zin aan hebben, fock jullie!”.
Een RVD-woordvoerder laat vanavond weten: ,,Amalia is vorige week 18 jaar geworden, meerderjarig. Een belangrijk moment in haar leven. Om de verjaardag te vieren waren verschillende festiviteiten binnen, in huis, gepland. Deze zijn al ruim voor de verjaardag afgezegd vanwege de situatie rond corona. Op het laatste moment is afgelopen zaterdag alsnog een verjaardagsfeestje georganiseerd buiten in het park achter het paleis.” Daarbij waren volgens de zegsman 21 personen uitgenodigd, die niet allemaal gekomen zijn. Momenteel geldt een dringend kabinetsadvies om vanwege de coronacrisis niet meer dan vier personen naast de eigen huisgenoten uit te nodigen.

Maarja, 4 of 21, wat kan het schelen. Koning Willem-Alexander heeft de minister-president inmiddels laten weten dat het ‘bij nader inzien niet goed was om dit zo te organiseren in het eigen park’. Het park kan worden beschouwd als thuisomgeving.
Het is niet bekend of de koning de paling heeft ingepakt en maar weer eens naar Griekenland is gevlogen, waar hij ook nog een huis bezit…. Man, man, man….