Datum: 25 februari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Kijkers Massa is Kassa walgen van dit gênante gedrag van Peter Gillis

Peter Gillis kennen we allemaal van het programma Massa is Kassa. Deze miljonair heeft zijn eigen programma en daarin laat hij zijn leven met zijn gezin in het vakantiepark zien. Als je dit programma wel eens kijkt weet je dat hij een hele bijzondere snuiter is. De laatste aflevering heeft voor veel commotie gezorgd. Deze ‘multimiljonair’ dingt zelfs af bij de kleinste koopjes.

Massa is Kassa: Lekker afdingen in Spanje

Peter en Nicol hebben een lekkere vakantie naar Spanje geboekt. Peter heeft een mooie penthouse geboekt en daarna is het tijd om lekker te gaan eten. Lekker tapasje? Nope. Ze besluiten bij een Nederlandse snackbar te eten en frikandellen naar binnen te stouwen. Tijdens het shoppen zijn kijkers echt verbaasd over het gedrag van het stel.

Peter vind 8 euro voor een sjaal namelijk veel te duur. Hij vergeet zomaar even dat hij auto’s van een half miljoen heeft en een camper van nog meer geld heeft aangeschaft. Tijd om te besparen dus. Peter is lekker aan het afdingen, maar als de verkoper akkoord is is hij zelfs niet tevreden.

Bedankt Ali Baba

Als de verkoper uiteindelijk akkoord gaat met Peter zijn voorstel, blijkt hij nog steeds niet tevreden te zijn. “Zeg eens dat hij moet opschieten”, zegt ie tegen Nicol. “Nou Ali Baba, jij hebt je omzet ook weer gehad voor vandaag”, tegen de verkoper. Lekker bezig hoor Peter!!

Kijkers kunnen dit gedrag niet aanzien. En zeg nou zelf, dit gaat toch veel te ver. Bekijk de aflevering hier. Hieronder alvast wat reacties van vaste kijkers: