Datum: 3 oktober 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Karen in paniek na weigering in restaurant: “Dit is hoe Holocaust voelde!”

Ken jij Karin-Maria nog? Zij was onder andere degene die Mark Rutte en Hugo de Jonge stalkte. Ze heeft zich nu wederom van haar slechtste kant laten zien. Ze heeft namelijk een video gemaakt waarin ze erg ontdaan is na een weigering bij een restaurant. Ze trekt nu de vergelijking met de holocaust. Iets wat in onze ogen veel te ver gaat.

Karen vergelijkt QR-code met Holocaust

Je mag vinden van de QR-code wat je wilt. Het is natuurlijk een bijzondere situatie en we begrijpen volkomen dat het voor veel mensen heftig is. Maar om de vergelijking met de holocaust te maken, waarbij miljoenen joden zijn vermoord gaat toch erg ver.

Na het bezoekje aan een sauna wilde ze iets gaan eten in het bijbehorende restaurant, waar ze niet in mocht omdat ze niet gevaccineerd is en daarom geen QR-code heeft. Haar werd aangeboden om buiten op het terras te zitten, maar aangezien de kou wilde ze dit niet.

karen holocaust qr

LEES OOK:  Rachel Hazes showt nieuw hondje maar volgers zien vooral iets anders

Dezelfde sauna

“We zaten in dezelfde sauna… Je zit in mijn zweet! En nu ben ik ineens een gevaar voor het restaurant? Ik kan dit niet uitstaan!” schreeuwt ze in de ruim kwartier durende video. “Ze zegt dat ze erheen ging om ‘even te chillen’, maar zich nu helemaal niet meer chill voelt. “Het huilen staat me nog steeds nader dan het lachen.”

Ze zegt zelf dat je het niet mag vergelijken met de tweede wereld oorlog, maar doet dit alsnog.
“Ik kreeg het besef dat dit is hoe het toen gevoeld moet hebben, en nog vele malen erger”. Bekijk de video hieronder: