Datum: 10 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Juultje Tieleman haalt likes-record met foto zonder bovenkleding

Juultje Tieleman is toch wel een van de mooiste en knapste vrouwen van Nederland. Elke man onder de 30 heeft wel eens van haar gehoord. Juultje is namelijk bekend geworden als het vriendinnetje van de bekende YouTubeter Gio.

Tijdens haar relatie met Gio werd al snel duidelijk dat de mannelijke kijkers van Gio vooral geïnteresseerd waren in zijn blonde vriendin. En geef ze eens ongelijk. Juultje is namelijk een bijzonder knappe meid.

Toen de relatie tussen de twee stukliep besloot Juultje aan haar eigen Influencer-carriere te werken. Het resultaat: bijna 1 miljoen Instagram volgers en een goed bekeken vlogkanaal op YouTube.

Juultje Tieleman uit de kleren

Ze heeft momenteel net iets minder volgers dan haar ex-vriendje Gio, maar als we het aantal likes op haar foto’s mogen geloven zal dat niet lang meer duren. Met de vele schaars geklede foto’s weet ze behoorlijk de aandacht te trekken.

Haar meest recente foto waarop ze zonder bovenkleding is te zien haalt dan ook meer likes dan haar voorgaande foto’s. De teller staat inmiddels op 164.000 likes, een ongekend like-record. Na het zien van onderstaande foto snap je wel waarom!