Datum: 28 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Johan Derksen stopt ook met Vandaag Inside: "Ik ben overal ontslagen"

Het gesprek van gisteren en vandaag is dat Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside bekende dat hij weleens de uitvinder kon zijn geweest van de geurkaars. Hij was namelijk gaan stappen met een keeper en ze hadden twee vrouwen opgeduikeld om het oudste spelletje ter wereld mee te gaan spelen. Alleen de dames waren zo dronken dat ze bewusteloos waren geraakt. Johan bekende eerst dat hij een kaars ergens in had gepropt, maar gisteren zwakte hij het verhaal al af tot dat ze alleen een kaars tussen de benen van de bewusteloze dame hadden neergezet.

Het kwaad was al geschied, want iedereen buitelde over de bekentenis van Derksen heen. Sterker nog, sponsors lieten ook weten dat ze stopte met geld uitgeven aan het programma. Zo hebben Stelle Fietsen en Toto direct de sponsoring van het programma per direct stop gezet. Gevalletje ‘als de poep de ventilator raakt’, dus dikke paniek achter de schermen van het programma. In de uitzending van vanavond ging Johan Derksen door het stof.

Johan heeft in de uitzending ook aangegeven dat hij wil stoppen met het programma door zijn “uitglijder”. Geniet nog maar even van Vandaag Inside, want dit kan echt weleens het begin van het einde zijn.