Datum: 7 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Het zonnetje uit de Teletubbies is inmiddels 23 jaar, zo ziet ze er nu uit!

Wie kent ze niet, de Teletubbies! De Teletubbies verschenen voor het eerst op de televisie in 1997. Een kinderserie speciaal gemaakt voor de allerjongste kijkertjes.

In hun zogenaamde avonturen zit veel herhaling, hetgeen volgens sommigen goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Het meisje dat het zonnetje in de Teletubbies speelde is de inmiddels 23-jarige Jess Smith. De giechelende baby is nu een volwassen vrouw en volgt momenteel een dansopleiding aan de Canterbury Christ Church University.

Jess had haar optreden in de Teletubbies jarenlang verborgen gehouden voor vrienden: alleen haar familie wist ervan af. Tijdens een spelletje met medestudenten, waarbij iedereen iets over zichzelf moest vertellen wat niemand ooit zou raden, verklapte ze haar grote geheim.

Na een bezoek aan het ziekenhuis toen ze negen maanden oud was, kregen de ouders de vraag of Jess de rol van het zonnetje kon spelen. De producent van Teletubbies had het ziekenhuis gevraagd om vrolijke baby’s door te verwijzen naar de auditie. Jess werd in een kinderstoel geplaatst en gefilmd terwijl haar vader haar aan het lachen bracht met een teddybeer. Ze kreeg 250 pond en een doos speelgoed voor haar rol.