Datum: 27 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Heftige beelden van overval Mark Gillis uitgezonden

We herinneren ons allemaal nog wel de verschrikkelijke foto van de afgetuigde Mark Gillis. Hij was vlak daarvoor bruut overvallen op het vakantiepark van zijn vader Peter Gillis.

Peter en Mark kennen we natuurlijk van het programma Massa is Kassa en het lijkt erop dat de daders ook naar dit programma keken en dachten dat er bij Mark wel wat te halen viel.

Peter was er kapot van dat zijn zoon dit was overkomen. Mark werd heel zwaar mishandeld onder meer met een stroomstootwapen en moest na de overval naar het ziekenhuis. Zijn hele gezicht was blauw en hij is nog steeds angstig. Mark maakt ook nog steeds gebruik van slachtofferhulp om dit trauma te verwerken.

Peter heeft nu gezorgd voor 24 uurs beveiliging voor hem en zijn zoon zodat dit niet nog een keer kan gebeuren. Maar wat Peter het liefst zou willen is natuurlijk dat de daders van deze laffe overval gepakt worden.

Helaas is er nog geen spoor van de daders en dus heeft de politie in samenspraak met Peter en Mark besloten om de beelden van de overval uit te zenden. Op de beelden zijn de daders goed te zien en de politie hoopt zo tips binnen te krijgen over hun identiteit.

Peter doet dan ook de onderstaande oproep en vraagt ons allemaal om maandag om 18.15 uur naar omroep Brabant te kijken waar ze de beelden voor het eerst zullen vertonen.