Datum: 15 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Harry Mens doet het met de 35 jaar jongere Chanel: "Ze is geen golddigger"

Op 75-jarige leeftijd is Harry Mens één keer getrouwd geweest, had twee lange liefdesrelaties en ging op oneindig veel dates. Drie jaar na zijn laatste verkering is de Business Class-presentator weer verliefd. De gelukkige is dit keer de 40-jarige Chanel Lohuis…

„Chanel was aanvankelijk nog wel aarzelend en dat begreep ik”, vertelt Harry Mens aan De Telegraaf. Niet zo zeer om het leeftijdsverschil van 35 jaar maar “ze is nog niet zo lang geleden uit een relatie gestapt”, zegt Mens.

Weinig tijd
,,Sinds oktober vorig jaar is ze weer single. Ik geloof niet dat ze van plan was om al weer snel in een nieuwe relatie te stappen. Daar komt bij, dat ze ook nog moeder is van drie kinderen. Ze heeft twee zonen van elf en zes en een dochtertje van bijna drie. Ze heeft de handen aan vol aan haar gezin. Het is niet zo dat ze elke dag tijd voor me heeft. We zien elkaar voornamelijk in het weekend”, aldus de Business Class-presentator.

Ook voor Harry Mens speelt het leeftijdsverschil geen enkele rol. „Er zullen wel mensen zijn die hun hoofd zullen schudden als ze weten dat we in leeftijd zo veel verschillen, maar daar trek ik me niets van aan. En er zal ook wel gezegd worden dat Chanel een golddigger is”.

Niet voor het geld
Volgens Mens is Lohuis financieel onafhankelijk. ,,In financieel opzicht heeft Chanel me niet nodig. In zaken is ze erg succesvol. Chanel staat volledig onafhankelijk in het leven. Wat andere mensen van onze relatie vinden, zal me een zorg zijn. Chanel en ik weten precies wat we aan elkaar hebben”, aldus een smoorverliefde Harry Mens.