Datum: 12 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Groot nieuws: ‘Monique Westenberg is zwanger’

Gisteren kwam Weekblad Privé uit met een cover waarop te zien is dat Monique en Andre in Amerika heel intiem met elkaar waren in het zwembad van het hotel waar ze verbleven. Terwijl Monique toen ze terug uit Amerika kwam nog een bericht op haar eigen Instagram account plaatste waarin ze alle geruchten over een verzoening met Andre Hazes stevig ontkende.

Monique blijkt dus de hele boel bij elkaar te liegen en de reden zou zijn dat Andre en Monique een contract hebben getekend voor de docu en dat niet mag uitlekken dat ze weer een setje zijn.

Maar nu schijnt er een sterk gerucht de ronde te doen dat Monique zwanger zou zijn van een tweede kindje en dat dit ook één van de hoofdredenen is waarom het stel nu weer wil gaan trouwen. We weten inmiddels dat het Monique niets liever wil dan een tweede kindje van dezelfde vader.

Volgens Yvonne Coldeweijer proberen Andre en Monique een serie rondom het geplande huwelijk te verkopen aan een tv-zender of streamingsdienst. Een mooi vervolg op die geplande serie zou natuurlijk ook een zwangerschap met uiteindelijk de geboorte van hun tweede kindje kunnen zijn.

Yvonne denkt dat ze zoveel mogelijk geld willen proberen te verdienen aan hun hernieuwde relatie en dat gaat dus heel ver. Rachel Hazes zou overigens woedend zijn dat Andre weer terug is bij Monique. Rachel en Monique hebben elkaar nooit gemogen en Rachel mag al jaren haar kleinkind niet zien van Monique.