Datum: 16 juli 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Gerard Joling straalbezopen op podium bij optreden

De Amsterdamse zomer is een concert in het Olympisch stadion in Amsterdam wat door Nicolette van Dam en haar man Bas Smit georganiseerd wordt. Dit keer waren er veel klachten, omdat de drank en het eten al na een uur waren uitverkocht en de bezoekers niks meer konden krijgen.

Volgens Bas Smit kwam dit door een pin storing en was er personeelstekort. In ieder geval waren veel bezoekers niet blij en wilde ze hun geld terug. Jan Roos een goede vriend van Bas Smit was ook op het concert en zegt dat alle commotie wel meeviel. Het klopt inderdaad dat de drank op was, maar daar kon Bas niets aan doen volgens Jan.

Maar Jan laat wel weten dat hij beschamend heeft zitten kijken naar het optreden van Gerard Joling op de Amsterdamse Zomer. Volgens Jan was Gerard namelijk nogal bezopen en vergat hij zijn teksten en was hij er na een half uurtje al weer vandoor. Waarschijnlijk omdat de drank op was. Ook andere bezoekers klagen over het optreden van Gerard. Maar Gerard heeft er zelf nog niet op gereageerd en gaat dat waarschijnlijk ook niet doen.