Datum: 2 juli 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Gelekt: Roxeanne Hazes in 'eva kostuum' op het internet!

De afgelopen jaren wordt het steeds minder belangrijk hoe dik of dun je bent. Vrouwen worden aangemoedigd om trots te zijn op hun lichaam, ook met een extra rolletje. Ook Roxeanne Hazes moedigt de body positivity beweging aan en wil graag met iedereen delen hoe trots ze is op haar eigen lichaam. 

Op Instagram deelt Roxeanne een bijzondere foto. ‘Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor LINDA. Meiden’, schrijft de zangeres bij het kiekje zonder kledij.

Roxeanne kan rekenen op een hele hoop positieve reacties. Jan Versteegh komt met emoji van vlammetjes, actrice Melissa Drost stuurt hartjes en van haar fans ontvangt ze niets meer dan lof. ‘Beauty’, ‘Mooiste vrouw’, ‘Wauw, wauw en nog eens wauw’ en ‘Daar mag je zeker weten trots op zijn! Maar ook op jezelf als persoon’, zo volgen de reacties elkaar op.