Datum: 10 februari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Foto van Sarah van Soelen tijdens verslaving wekt veel verbazing: “Ben jij dat?”

Sarah van Soelen, lange tijd de veel besproken vriendin van André Hazes, inmiddels ex, is erg open over haar verslaving in het verleden. De blondine zou onder andere een hardnekkige verslaving aan het welbekende witte poedertje hebben gehad. Ook heeft ze aangegeven een alcoholprobleem te hebben gehad.

Iets waar je toch wel wat ballen voor moet hebben om te vertellen als bekend persoon. In de tijd dat de blondine iets met Hazes had lieten verschillende juicekanalen weten dat de twee nog steeds een verslaving hadden. De twee zouden hiervoor zelfs naar verschillende klinieken zijn geweest. Dit was dan ook het beruchte moment waar het uit zou zijn gegaan volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Van Soelen heeft 7 januari aangegeven dat ze twee jaar clean is: “Happy 2 JAAR clean and sober! DAAR DRINKEN WE OP! Alleen ik dan met water en siroop haha!” Coldeweijer gaf aan dat dit een leugen is.

Sarah van Soelen haalt oude foto op!

Maar wanneer we de foto’s en video’s van Van Soelen zien op Instagram, dan ziet het er allemaal fris en fruitig uit. Zeker wanneer we dit vergelijken met een foto uit een tijd waar de blondine nog kampte met haar verslavingen. Op Instagram werd het volgende aan haar gevraagd: “Heb je foto’s van jezelf toen je nog wel verboden middelen gebruikte?” Van Soelen antwoord hierop met: “Ik zeg je eerlijk, ik heb zeker een leuke tijd gehad. Maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was. De feestjes, tuurlijk was dat leuk, alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen. Ik ging steeds meer feesten, drinken en gebruiken. M’n ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op!” Hieronder foto’s van na en tijdens haar donkere periode, swipe!