Datum: 6 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Ex Marco Borsato heeft nieuwe vriend

Waar Marco Borsato zich thuis in Alkmaar schuilhoudt, straalt zijn eerste grote liefde Denise Boekhoff, met wie hij nog altijd een innig contact onderhield, als nooit tevoren. De mooie mannequin zou haar hart hebben verloren aan een heuse geheim agent…

In Alkmaar en omgeving weten ze het zeker: Denise Boekhoff (50), de eerste grote liefde van Marco Borsato, is weer gelukkig in de liefde! Waar de veelbesproken zanger zich thuis in zijn penthouse in de luwte ophoudt, straalt de mooie mannequin als nooit tevoren. En het blijkt de voormalige geheim agent Edmond (overige gegevens bekend bij Story) die haar hart zou hebben veroverd!

De man werkte lange tijd bij de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) en wordt omschreven als uiterst charmant, zeer belezen en met aanzien in hoge kringen. Volgens vrienden kennen Denise en haar nieuwe liefde, die thans violist is, elkaar al twee jaar, maar had de man nog een relatie. Pas toen deze relatie op de klippen liep, intensiveerden ze hun contact. Denise, die na verschillende relaties al enige tijd vrijgezel is, is volgens bekenden heel gelukkig met hem.