Datum: 7 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Douwe Bob blijft douwen en wordt voor derde keer in no-time: "Kan niet wachten!"

Douwe Bob krijgt een zoon, schrijft hij donderdag op Instagram. De 29-jarige zanger krijgt zijn derde kind samen met Anouk, met wie hij eerder een relatie had. De twee zijn momenteel geen stel.

“We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt. We houden in elke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind”, schrijft de zanger.

De artiest kreeg begin december een tweede dochter, die hij samen met kunstenares Loes van Delft opvoedt. Ook met haar heeft hij geen relatie.

“Het is wat onorthodox”, zegt de zanger in gesprek met RTL Boulevard. “Maar ik ben heel blij en gelukkig.”

Hij legt uit dat Van Delft zwanger werd toen hij niet meer samen was met Anouk. Toen zij nog wel een stel waren, probeerden ze al een baby te krijgen, wat niet lukte. Sinds 2018 hebben ze met tussenpozen een relatie gehad.

“Nu is het op de valreep wel gelukt”, vertelt de Slow Down-zanger. “Loes heeft niks te maken met Anouk en andersom. Maar ze gunnen het elkaar van harte, er is geen wrok of negativiteit. Ik heb geen relatie met Loes en geen relatie met Anouk. We zijn lang samen geweest, we weten niet wat de toekomst brengt.”

Douwe Bob geniet enorm van het vaderschap. “Ik vind verschonen heel leuk. Lekker de fles geven, knuffelen en in bad doen. Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen.”