Datum: 30 oktober 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Dit kost een optreden van topartiest René Le Blanc op je verjaardag

Heb jij René Le Blanc altijd al een keer op je verjaardag willen hebben? De kosten voor een optreden van René de Wit, want dat is zijn echte naam, zullen je nog verrassen. René is namelijk gewoon te boeken voor feesten en partijen.

René Le Blanc op je verjaardag

We kennen René van het SBS6-programma ‘Ik Geloof In Mij’, waardoor hij in één keer bekend werd. Daar werd de Nederlandse volkszanger populair met het liedje ‘If I Tell You’. Tegenwoordig geniet René van zijn bekendheid en geeft hij overal optredens.

Begin dit jaar bracht hij de single “My Baby Love” uit, een lied wat geheel in de stijl van zijn idool Engelbert Humperdinck. Maar wist je ook dat je René Le Blanc kunt boeken zodat hij het lied bij je thuis komt zingen?

Kosten optreden René Le Blanc

Je kunt René boeken via Viking Entertaintment Group en op hun website zeggen ze het volgende over de populaire volkszanger: “Als René le Blanc het podium betreedt gebeurt er iets op de bühne.”

En de kosten? Die vallen op zich nog hartstikke mee. Voor 995,- euro komt de volkszanger gewoon een half uurtje in je woonkamer zingen. Voor de liefhebbers die nu staan te popelen om René Le Blanc te boeken, hieronder zie je wat je kan verwachten: