Datum: 27 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Dit is de nieuwe vriendin van Bram: 'Dat wordt krikke!'

Bram Krikke is de grappigste en meest snorrige man van het internet en op de radio. Bram begon zijn carrière op YouTube met het kanaal ‘De Knieperts’. Echter wist Bram een soort jeugdheld te worden door zijn hilarische video’s die hij maakte met ‘Bram in de Buurt’ voor SLAM. SLAM is dan ook het radiostation waar de snorremans zijn carrière als radio-dj is begonnen. We kunnen inmiddels wel stellen dat dat een groot succes is geworden. Inmiddels heeft Krikke al een overstap gemaakt, samen met zijn co-host Tom van der Weerd, naar Qmusic.

De snorremans is nooit zijn gevoel voor absurd droge humor verloren en weet dit ook goed door te zetten op Instagram waar hij mateloos populair is. Met hilarische foto’s en video’s weet Bram ruim 1 miljoen volgers wekelijks en soms dagelijks te vermaken. Zijn ex-vriendin, Didi, is ook behoorlijk bekend geworden door zijn succes.

Bram Krikke is weer van de markt verdwenen dames…
Zo’n 3 maanden geleden maakten Bram en Didi echter bekend een punt achter de relatie te zetten: “Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan. Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken.” De snor was dus weer op de markt. Echter, niet voor lang. Bram heeft dit zelf niet bekend gemaakt, maar het welingelichte Juicechannel wel. Juicechannel: “Wij hebben nog een scoopje in petto. Bram is namelijk niet meer vrijgezel, hij gaat al eventjes met Robin Holzken. Hij is laatst ook naar haar toegegaan in New York. How cute. Het zal binnenkort wel bevestigd worden, wij wensen de twee veel geluk samen!” Robin is een populair model uit Nederland die klaarblijkelijk woonachtig is in New York. Dat doet de snorremans netjes: